Kruidige tomaten-pastasalade.

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-06-2002

Een lekker makkelijk voorgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram pasta naar keuze.
450 gram rijpe tomaten, gepeld, zonder zaadjes en in stukken gesneden.
6 lenteuitjes, fijngesneden.
3 uitgeperste teentjes knoflook.
zout en versgemalen peper.
4 tot 6 eetlepels olijfolie.
6 takjes verse basilicum.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De paste 4 minuten koken in water met zout goed uit laten lekken en afkoelen.
De tomaten mengen met de lenteuitjes.
Zout en peper, knoflook en olijfolie toevoegen en goed mengen.
Afdekken en een uur laten staan, regelmatig roeren.
Het tomatenmengsel door de pasta scheppen en met een schaar de takjes basilicum over de pastasalade knippen.
Mengen en meteen serveren.

Serveertip

Lekker met stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten