Geglaceerde abrikozen

  • Feestmaaltijd
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 03-06-2002

Voor 35 stuks.

Deel dit recept

Ingrediënten
250 g gedroogde abrikozen


150 g fijne kristalsuiker


2 el poedersuiker


35 pistaches

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
papieren bonbonbakjes.

Voorbereiding

was de abrikozen en laat ze vervolgens gedurende 30 min. in heet water weken.



haal ze uit het water en droog ze in een schone keukendoek. doe ze in de mixer met de poedersuiker.



vorm met uw handen bolletjes uit het verkregen mengsel. leg deze op een grote, met fijne suiker bestrooide plaat. rol de bolletjes door de suiker en zet ze dan gedurende 4 dagen op een droge en luchtige plaats.



prik dan in elk bolletje een pistache. bestrooi ze opnieuw met suiker en leg ze in papieren bonbonbakjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten