Andijvieburgers

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-06-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 8 burgers: 500g kruimige aardappels; 100g andijvie, kleingesneden; 4 beschuiten, verkruimeld; 1 ei; 1 theel. kruidenzout, of zout en peper naar smaak; olijfolie om in te bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Aardappels schillen en koken, iets af laten koelen en fijnstampen. Mengen met kruidenzout, beschuit, andijvie en ei. In 8 porties verdelen en burgers vormen. Olie verhitten in koekenpan en de burgers aan beide kanten bruin bakken.

Serveertip

Lekker met mangochutney op een pitabroodje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten