1. Home
  2. Recepten
  3. Krokant gebakken kalfszwezerik met sinaasappelsaus

Krokant gebakken kalfszwezerik met sinaasappelsaus

Door: una_buona_forchetta

  •  , Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-06-2002

Ingrediënten 4 personen


4 mooie hartzwezeriken
5 dl kalfsfond
2 sinaasappelen
fijne boontjes en gratie aardappelen
1 eiwit opgeslagen met 1 lepel olijfolie en wat paneermeel, peper en zout




Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kalfszwezeriken spoelen en blancheren.
Daarna goed ontdoen van vliezen en vet.
Snijden in stukken van 100 gr.
Kruiden door eiwit halen en paneren.
Afbakken in diepe pan in arachideolie.
Voor de saus kalfsfond, wat sinaasappelsap en Grand Marnier toevoegen.
Laten koken in kruiden met peper en zout en daarna de partjes toevoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top