1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. mini-groenten gevuld met gemberkaas

mini-groenten gevuld met gemberkaas

Door: luckyjo

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-06-2002

Ingrediënten 4 personen


150 gram roomkaas - 3 bolletjes gember (uit een potje op siroop) - 4 cherry-tomaatjes - 2 mini-paprika's - 1 komkommer



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de roomkaas los met 2 eetlepels gembersiroop uit het potje. Snijd de gemberbolletjes fijn en meng ze door de kaas. Was de tomaatjes. Was en maak de paprika's schoon en halveer ze overlangs. Was de komkommer en snijd ze in 4 stukken van ca. 4 cm. Hol de komkommerstukjes voorzichtig een beetje uit. Vul de paprika's en komkommerstukjes met de gemberkaas. Verdeel de gevulde groenten over 4 bordjes. Garneer het met de cherry-tomaatjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top