Welsh rarebit

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-06-2002



Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

* 4 theelepels boter of margarine

* 4 sneden sandwichbrood( mag oud zijn )

* 250 gram geraspte kaas ( Cheddar )

* 4 eetlepels pils

* 2 theelepels zachte mosterd

* 1 theelepel worcestershiresaus
Boodschappen bestellen

Voorbereiding


Oven op 250 graden voorverwarmen of de gril op de hoogste stand zetten.

Bereidingswijze


Verwarm de boter of margarine in een pan en laat de 4 sneden brood er aan een kant in bruin worden.

Roer kaas, mosterd en worcestershiresaus door het bier en verdeel dit over de 4 sneden brood.

Bak de broodjes in de oven of gril gedurende 5 minuten.

Serveertip


Lekker met tomatensalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten