1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Taart
  5. boter-creme voor taart

boter-creme voor taart

  • Nederlands, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-06-2002

Ingrediënten


250 gram roomboter of zoutloze margarine
250 gram koude kookpudding


Verder heb je nodig


Zeef


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pudding koken en af laten koelen

Bereidingswijze

Boter zacht laten worden (niet smelten) en GOED luchtig opkloppen.
koude pudding door een zeef wrijven, dit dan bij de luchtige boter, en het geheel mooi glad roeren suiker naar smaak.
dit in een spuitzak doen en de taart aan kleden

Serveertip

Wil men een smaakje aan de creme geven

witte-creme met marasquin envanile
mokka-creme met rum en oploskoffie
hazelnoot-creme met cognac en nutella
chocolade-creme met kirch en chocolade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cadier6


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cadier6
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top