Roergebakken witlof in kruidensaus

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-06-2002

Roergebakken witlof in kruidensaus

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
? 2 struikjes witlof (200 g)
? 1/2 eetlepel boter of margarine
? 1 zak voorgekookte minikrieltjes (` 450 g)
? 200 g hamreepjes (koelvitrine)
? 1 bekertje creme fraiche (125 ml)
? 1/3 doosje verse roomkaas met kruiden (` 125 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Witlof schoonmaken en fijn snipperen. In wok boter verhitten en witlof in ca. 3 a 4 minuten roerbakken. Krieltjes, ham, creme fraiche en kaas toevoegen, geheel aan de kook brengen en mengsel in ca. 8 a 10 minuten op matig vuur gaar koken.

Serveertip

Door de hoeveelheid creme fraiche, hamreepjes en roomkaas bevat deze maaltijd veel vet en dus veel energie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten