Kippenragout met een dekseltje

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4v plakjes bladerdeeg - 2 eetlepels boter - 150 gram wortel-rauwkost - 1 blik kippenragout - zout en peper - 1/2 ei - 2 eetlepels geraspte belegen kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 ovenschaaltjes met een inhoud van 1 1/2 dl.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Bereidingswijze

Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzing. Verhit de boter in de braadpan. Bak de raukostsalade al omscheppend 4 minuten. Voeg de ragout toe. Breng het op smaak met zout en peper. Schep de ragou in de ovenschaaltjes. Dek de schaaltjes af met plakjes bladerdeeg. Maak in het midden van het bladerdeeg een opening. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg met het eimengsel. Bestrooi het met de kaas. Bak de schaaltjes in het midden van de oven in 10 minuten gaar, zodat de kaas gesmolten is.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar
luckyjo

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten