gestapelde tortilla's
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 01-06-2002
Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels olie - 300 gram rundergehakt - 1 doos Old El Paso Burrito Kit a 500 gram - 1 pak Mexicaanse roerbakgroenten - 125 ml. zure room - 75 gram geraspte belegen kaasBenodigdheden
ovenschaal met een doorsnede van 24 cm.Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereidingswijze
Verhit 1 eetlepel olie in e braadpan en bak het gehakt hierin rul. Giet het overtollige vet af. Meng de mix, uit de doos, met 280 ml. water en schenk dit bij het gehakt. Laat het geheel 10 minuten bakken. Verhit intussen de rest van de olie in een grote wok. Bak hierin de roerbakgroenten ca. 5 minuten. Meng de Salsa, uit de doos, door de groenten. Leg 1 Tortilla, uit de doos, in de ovenschaal. Schep hierop 1/3 deel van het gehakt. Verdeel hierover 1 eetlepel zure room. Dek het af met 1 Tortilla en 1/3 deel van de groenten. Afdekken met een tortilla. Herhaal dit tot alle ingredienten op zijn. Bestrooi de bovenste laag met geraspte kaas. Verwarm de stapel in ca. 15 minuten in de oven.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties