Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 31-05-2002
Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen
Ingrediënten 2 personen
? 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g)? 100 g chorizo (worst ` 250 g)
? 4 eetlepels pikante cocktailsaus
? zout
? 1/2 zakje gemengde sla (` 200 g)
? 1 bakje garneermix feta en olijven (150 g)
? 1 blikje mosselen in pikante saus (netto 125 g)
Bereidingswijze
In magnetron aardappeldobbeltjes in ca. 4 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen. Velletje van chorizo verwijderen en worst in blokjes snijden. Chorizo, 3 eetlepels cocktailsaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen. Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van cocktailsaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Salade garneren met garneermix en mosselen.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties