Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2002

Spaanse salade met aardappel, chorizo en pikante mosselen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
? 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g)
? 100 g chorizo (worst ` 250 g)
? 4 eetlepels pikante cocktailsaus
? zout
? 1/2 zakje gemengde sla (` 200 g)
? 1 bakje garneermix feta en olijven (150 g)
? 1 blikje mosselen in pikante saus (netto 125 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In magnetron aardappeldobbeltjes in ca. 4 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen. Velletje van chorizo verwijderen en worst in blokjes snijden. Chorizo, 3 eetlepels cocktailsaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen. Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van cocktailsaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Salade garneren met garneermix en mosselen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten