Couscous met pittige biefstuk

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2002

Couscous met pittige biefstuk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 300 g couscous (pak a 400 g)
? 4 schaaltjes kogelbiefstuk (a ca. 125 g, Greenfields)
? 2 uien
? 2 teentjes knoflook
? 1 pot Thaise groene roerbakolie (100 ml)
? 1 zak Thaise groentemix (400 g)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Bereidingswijze

Couscous koken volgens gebruiksaanwijzing. Biefstuk bestrooien met zout. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok roerbakolie ca. 2 minuten verhitten. Biefstuk in ca. 3 minuten rondom bakken. Biefstuk uit wok halen en warm houden. Ui, knoflook en groenten ca. 4 minuten roerbakken. Couscous mengen met groenten en over vier borden verdelen. Biefstuk erop leggen en direct serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten