Pasta met bacon en doperwten

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2002

Pasta met bacon en doperwten

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
? 1 pak verse tagliatelle (pasta, 250 g)
? 1/2 pak doperwtjes (diepvries, a 450 g)
? 4 plakken bakbacon (175 g)
? 1 rode peper
? 150 g Pere Joseph (abdijkaas)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen bacon in repen snijden. In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken. Kaas in blokjes snijden. Pasta en doperwten afgieten. Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over twee borden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten