Pasta met bacon en doperwten
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 31-05-2002
Pasta met bacon en doperwten
Ingrediënten 2 personen
? 1 pak verse tagliatelle (pasta, 250 g)? 1/2 pak doperwtjes (diepvries, a 450 g)
? 4 plakken bakbacon (175 g)
? 1 rode peper
? 150 g Pere Joseph (abdijkaas)
Bereidingswijze
In pan met ruim kokend water tagliatelle en doperwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen bacon in repen snijden. In koekenpan bacon in ca. 2 minuten knapperig bakken. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Aan bacon toevoegen en 1 minuut meebakken. Kaas in blokjes snijden. Pasta en doperwten afgieten. Bacon, peper en kaas erdoor scheppen en geheel nog ca. 1 minuut doorwarmen. Verdelen over twee borden.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties