perzik tiramisu

  • Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2002

perzik tiramisu

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 liter blik perziken
450 gram kwark
250 gram mascarpone
2 kopjes koude sterke koffie
1 pak lange vingers
1 zakje geschaafde amandelen 75 gram
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ondiepe rechthoekige schaal of glazen cakevorm

Bereidingswijze

laat de perziken uitlekken en snijd ze in partjes.
meng de kwark door de mascarpone.
doop de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van een ondiepe rechthoekige schaal.
gebruik eventueel een glazen cakevorm.
bedek de lange vingers met de vruchten.
verdeel het mascarponemengsel over de perziken.
zet het gerecht koel weg.
rooster de geschaafde amandelen even in een droge koekenpan.
bestrooi het dessert ermee.

Serveertip

meng een scheutje amandellikeur of andere likeur door de mascarpone.

vervang geschaafde amandelen door geraspte chocolade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten