Asperge-zalmsalade

  • Salade
  • 20-30 min.



Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

* 400 gram asperges

* 150 gram gerookte zalm

* 2 eetlepels azijn

* 6 eetlepels plantaardige olie

* zout en peper

* 1 hardgekookt ei

* veldsla voor de garnering

* slakruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


De asperges gaar, maar nog knapperig koken. Af laten koelen en in stukken van 4 cm. snijden.

Asperges en de in stukjes gesneden zalm mengen en op een platte schaal doen.

Azijn vermengen met zout en peper en met een garde de olie erdoor kloppen. Slakruiden erdoor roeren.

De salade hiermee marineren.

Garneren met de veldsla en plakjes ei.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jurgina avatar
jurgina

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten