Stokbrood met gerookte forel

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Bron: www.Brood.net

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de blaadjes van het krop radicchio los en scheur ze in stukken. Snijd ook de rucola in stukken. Snijd de forel in stukken van 5-6 cm. Snijd het stokbrood in 10 stukken van ca. 4 cm en snijd de stukken open.

Bereidingswijze

Bestrijk de snijvlakken royal met tzatziki. Verdeel de radicchio en rucola over de onderste helften en leg de stukken forel en een toefje dille erop.

Serveertip

Leg de bovenkant van de stokbroodjes erop en steek de sandwiches met een cocktailprikker vast

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

omalidy avatar
omalidy

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten