pastasalade met vis

  • Goedkoop en snel, Buffet
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2002

een frisse salade met diverse soorten vis om je gasten voor te schotelen bij een feestelijk buffet of om zomers buiten op je terras heerlijk van te smullen !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor de dressing: 1 ui, 2 dl droge witte wijn, 1 bouillontablet, citroensap van 1 citroen, 2 eetlepels olie, zout, versgemalen peper, dille, peterselie.
Overig: 200 gr pasta (bv fusili), 200 gr crabfantasy, 200 gr noorse garnalen, 200 gr gerookte zalm, lenteuitjes, paprika uit de pot, artishok harten, asperges uit de pot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ui snipperen. In pan ui, wijn en bouillontablet al roerende tot de helft in laten koken (ca 15 minuten), citroensap, olie en kruiden naar smaak toevoegen. Ondertussen pasta (niet te) gaar koken, en onder koud stromend water laten afkoelen. Ingekookt wijnmengsel door pasta roeren. Overige ingredienten naar behoefte klein snijden, en voorzichtig door de pasta mengen.

Serveertip

doe de salade in een mooie schaal

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten