Vlinderpasta met erwtjes en ham

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2002

Voor groot en klein!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500g vlinderpasta, 450g erwtjes, 2 dikke plakken gekookte ham in reepjes gesneden, 200 g Oud Brugge gemalen, 2,5 dl room, peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de vlinderpasta beetgaar. Blancheer de erwtjes enkele minuten in kokend water. Meng alle ingredienten onder de pasta. Garneer met de kaas en gril 10 minuten in de oven zodat de pasta een bruin korstje krijgt.

Laatste reacties

stuntje avatar
stuntje 06-03-2003

lekker neem deze mee! maar inderdaad niet onder de grill zetten, sund!!! groetjes maartje

arc-en-ciel avatar
arc-en-ciel 30-05-2002

Jammer dat je het onder de gril zet, als je de kaas in de room laat smelten en dan alles met elkaar vermengd, blijft het zacht en romig.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten