Aardbeien-roomdessert

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2002

Lekker fris/zoet dessert

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g aardbeien, 2 pakjes monchou, 1.25 dl slagroom, 0.5 dl melk, 150 g witte basterdsuiker, 4 ijswafels
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom, mixer, schaal,

Voorbereiding

Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.

Bereidingswijze

Mix de monchou met de basterdsuiker en voeg de slagroom en de melk toe. Klop dit tot een dikke gladde massa. Pureer de aardbeien. Schep het monchoumengsel in een schaal en schep voorzichtig de aardbeienpuree erdoor.
Zet de schaal tot opdienen afgedekt in de koelkast.

Serveertip

Serveer het dessert met een ijswafel en verse aardbeien.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten