1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pasta met champignons en noten

Pasta met champignons en noten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-05-2002

Ingrediënten 4 personen


400 g spaghetti, 750 g champignons, 1 flinke ui, 1 teen knoflook, olijfolie, 1 grote bos peterselie, 100 g walnoten, zout en peper


Verder heb je nodig


Pan, mes, snijplank


Vegetarisch hoofdgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers deze uit. Hak de peterselie fijn. Verbrokkel de walnoten.

Bereidingswijze

Breng een grote pan water aan de kook. Voeg zout toe aan het kokende water en laat de spaghetti in de pan glijden. Kook de pasta al dente.
Verhit olijfolie in een koekepan en fruit hierin de uien. Voeg de knoflook en de champignons toe en breng dit op smaak met zout en peper. Meng de peterselie door de champignons.
Giet de pasta af door een zeef, schenk een beetje olijfolie in de pan, voeg de pasta toe en schud even om. Voeg de paddestoelen-massa en de noten bij de pasta en schud nogmaals om.

Serveertip

Lekker met een groene salade, en parmezaanse kaas op de spaghetti.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top