Limoen spaghetti

  • Italiaans, Tussengerecht
  • 20-30 min.

Deze excuise combinatie is een genot. Een bijzonder tussengerecht. Dit recept komt uit het mooie kookboek van "The River Cafe", een restaurant in Londen waar ze uitstekend Italiaans koken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
Limoen spaghetti

Kenmerken: makkelijk, authentiek, lekker bij vis
Zie recept



Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop het sap van twee a drie limoenen los met 150 ml olijfolie. Je kunt eventueel ook citroenen gebruiken. Roer 150 gram gemalen (als het kan verse, echt meer smaak) parmesaanse kaas door dit mengsel. Als het goed is vormt het een beetje een pasta. Voeg peper en zout toe en proef even of er genoeg sap in zit. Kook de spaghetti in ruim gezouten water, giet af en voeg de saus toe. Roer goed door, zodat op ieder sliertje spaghettisaus zit. Voeg tenslotte gehakte verse basilicumblaadjes toe (ongehakt ongeveer twee handjes) en -als de limoen of citroen niet bespoten is- wat rasp van de schil.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

una_buona_forchetta avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten