Geroosterde biefstuk op rucola

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-05-2002

Biefstuk met champignons, maar dan anders.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 biefstukjes van 100 gr.

teriyaki-marinade

150 gr. champignons

olijfolie

1 bosuitje

75-100 gr. rucola

? citroen

peper & zeezout

sesamzaadjes

1 zakje superchips
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kwast de biefstuk dun in met teriyaki-marinade. Verwarm de grillpan of contactgrill voor & bak de biefstukjes aan beide kanten 4 minuten. Bak de gesneden champignons in een koekenpan in 2 el. olijfolie 5 min., voeg het in ringen gesneden wit van het bosuitje toe. Schenk voorzichtig op elk bord een cirkel van teriyaki-marinade. Leg in het midden een pluk rucola. Knijp de citroen uit boven de biefstukjes. Leg de biefstukjes op de rucola & schep de champignons erover. Knip het groen van het zomeruitje erboven af, maal over het bord een flinke draai peper & zout & strooi er wat sesamzaad over. Leg op elk stapeltje een handvol chips.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten