super simpele ovenschotel

  • Ovenschotel
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 blikje champignonsoep, 1 eetl kerrie, 1 struik broccoli of 1 kleine bloemkool, 500 gram visfilet, 1 kopje geraspte kaas. beetje olie om ovenschaal in te vetten.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool of broccoli in kleine roosjes en kook ze kort (5 min) Meng de kerrie door de soep. Vet de ovenschaal in en leg daarop de in stukjes gesneden vis, verdeel daarover de broccoli en daaroverheen schep je de soep zodat alles bedekt is. Verdeel de kaas erover en zet in een voorverwarmde oven. (200?C)voor ongeveer 1/2 uur of tot de vis gaar is.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

viske___ avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten