Spaanse visgoulash

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

407 kcal/23 gram vet per persoon.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
100 g ontbijtspek of magere gerookte spekblokjes; 2 uien; 1 groene paprika; 3 el olijfolie; 1 blikje tomatenpuree; 1 zakje tomatensaus; 3 dl bouillon; 1 tl paprikapoeder; 2 teentjes knoflook; 600 g kabeljauwfilet; 200 g champignon; 2 el groene olijven zonder pit; peper en zout; 2 el versgehakte peterselie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd ontbijtspek in reepjes en bak 2 min in droge koekepan. Snipper ui en pers knoflook uit. Snijd paprika in blokjes en champignons in plakjes. Snijd vis in grote dobbelstenen.

Bereidingswijze

Verhit olie en roerbak ui en paprika. Voeg spek, tomatenpuree en tomatensaus toe en schenk bouillon erbij. Verwarm al roerend tot de saus begint te binden. Voeg paprikapoeder en knoflook toe. Leg vis, champignons en olijven in tomatensaus en stoof vis in 10 min op zacht vuur gaar. Schep alles voorzichtig om, voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met peterselie.

Serveertip

Serveer met een groene salade

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

geras avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten