1. Home
  2. Recepten
  3. Stroganoffsaus

Stroganoffsaus

  •  , Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-05-2002

Ingrediënten 4 personen


Boter
paprikapoeder
1 rode paprika
1 ui
150 g champignons
1 blikje tomatenpuree
wodka
1 bekertje creme fraiche



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika en ui in reepjes of fijne ringen snijden.

Bereidingswijze

Champignons in plakjes snijden. smelt wat boter in een pan. voeg een tl paprikapoeder toe en laat dit even bakken, zodat de smaak goed vrijkomt. doe de tomatenpuree en de groenten in de pan, roer alles goed om en bak dit alles op hoog vuur tot alles gaar is. schenk er een flinke scheut wodka bij en flambeer(voorzichtig aansteken met een lucifer- als de alcohol is verdampt, dooft de vlam vanzelf). haal de pan van het vuur en roer de creme fraiche er doorheen.

Serveertip

Serveren bij biefstuk.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipe-box


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recipe-box
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top