1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Zalm

Zalm

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-05-2002

Ingrediënten


Een groot stuk zalm, 1 courgette, 1 aubergine, 4 uien, een zakje dille, olijfolie



Een heel makkelijk recept en lijnvriendelijk,en je verrast er je gasten gegarandeerd mee

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de zalm in snippers.snij de courgette en aubergine evenals de ui in stukjes

Bereidingswijze

Fruit de ui in de pan of wok tot ze goed zijn.voeg de aubergine en courgette toe.als deze gaar zijn,voeg dan de snippers zalm erbij,en wacht tot alles goed gaar is.blus dit af met wat water en laat het gaar stomen.voeg op het laatste moment de dille hier aan toe.eventueel met wat zout en peper naar smaak bij voegen.

Serveertip

Serveer dit met een toefje room (zure room),en een salade!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van viske___
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top