Boterham met knakworst en bacon

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 8 sneetjes wittebrood
  • 4 eetl. tomatenketchup
  • 2 theel. oregano
  • 150 g belegen kaas
  • 100 g ontbijtspek
  • 16 knakworstjes (blik)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De oven voorverwarmen op 225?C.
De sneetjes met de tomatenketchup besmeren en met oregano bestrooien.
De kaas erover verdelen.
De spek om de worstjes wikkelen en ze op de kaas leggen.

Bereidingswijze


De sneetjes brood op het ovenrooster leggen en in het midden van de oven in ? 5 min. heet laten worden.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

remy85 avatar
remy85

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten