Exotische passievruchtenvinaigrette

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.

Een heerlijke vinaigrette voor bij gamba`s, gegrilde vis & schaaldieren

Deel dit recept

Ingrediënten
2 rijpe passievruchten

1 el. citroensap

2 el. zonnebloem- of maisolie

2 tl. suiker

peper & zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de passievrucht doormidden & lepel er de pulp & de pitjes uit. Meng alle ingredienten & kruid de vinaigrette gul met peper & zout. Zet op een koel plekje tot vlak voor het serveren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

winnie78 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten