Cipolline agrocdolce

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Voor bij de anti pasto, een gestoofd uitje

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
1 kg kleine uien (cipolline)
2 el bruine suiker
2 el witte wijn azijn
boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de uien en verwijer de buitenste laag. Verhit de suiker in een zware pan met dikke bodem tot hij smelt en begint met karameliseren. Neem de pan van het vuur, voeg azijn en boter toe en roer goed. Zet de pan weer op het vuur, breng het mengsel aan de kook en doe de uien erbij. Voeg zoveel water toe dat de uien net onder staan en laat ze 10 minuten sudderen. Doe het deksel op de pan en kook de uien in ca. 20 minuten zacht

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

riny avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten