omelet met aardbeien en kirsch!
- Internationaal, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
voor de zoetliefhebbers is dit een topper! lekker en niet alledaags.
Ingrediënten 4 recipe.people
200 gr. aardbeien, 5 hele eieren, 50 gr. boter, 5 eetlepels griessuiker, 1 likeurglas kirsch.Benodigdheden
koekenpan, kom, garde, 4 borden ( liefst voorverwarmd).Voorbereiding
breek de eieren en klop ze met een garde in een kom tot ze goed schuimen. voeg kirsch en griessuiker toe zonder met kloppen op te houden. was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
Bereidingswijze
verwarm de boter in een koekenpan, en giet er de geklopte eieren in. bak de omelet al naar gewoonte en vul ze op met aardbeien alvorens ze dicht te vouwen. laat ze nog even opgevouwen op een zacht vuur staan.
Serveertip
doe ze op een bord en versier ze met enkele aardbeien.