omelet met aardbeien en kirsch!

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

voor de zoetliefhebbers is dit een topper! lekker en niet alledaags.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
200 gr. aardbeien, 5 hele eieren, 50 gr. boter, 5 eetlepels griessuiker, 1 likeurglas kirsch.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan, kom, garde, 4 borden ( liefst voorverwarmd).

Voorbereiding

breek de eieren en klop ze met een garde in een kom tot ze goed schuimen. voeg kirsch en griessuiker toe zonder met kloppen op te houden. was de aardbeien en verwijder de kroontjes.

Bereidingswijze

verwarm de boter in een koekenpan, en giet er de geklopte eieren in. bak de omelet al naar gewoonte en vul ze op met aardbeien alvorens ze dicht te vouwen. laat ze nog even opgevouwen op een zacht vuur staan.

Serveertip

doe ze op een bord en versier ze met enkele aardbeien.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

anita4 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten