vanilleijs-room

  • Belgisch, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-05-2002

vanilleroom zonder ijsmachine

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
1 doos carnation koffiemelk
200 gram melkerijboter (ongezouten)
175 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
2 eierdooiers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mixer-klopper
diepvries

Voorbereiding

1 doos carnationmelk, 200 gram melkerijboter, 175 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker samen koken en volledig laten afkoelen.
Twee eierdooiers door de koude massa kloppen en 1 nacht in de ijskast(niet in de diepvries) bewaren.

Bereidingswijze


De bereiding opkloppen met de mixer (Kenwood)
gedurende 10 a 15 minuten.
In de diepvriezer plaatsen.

Serveertip

Lekker met fruit.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten