Knoflooksaus a la Thommy

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-05-2002

Een knoflooksaus voor die mensen die geen hekel aan knoflook hebben!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 tot 5 teentjes knoflook
2 tot 3 eetlepels zure room
2 eetlepels yogonaise
Scheutje melk
Paar druppels citroen
Wat peper en zout
Wat verse bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Knoflookpersje
Garde
Kommetje

Voorbereiding

Pel de knoflookteentjes

Bereidingswijze

Doe de zure room en de yogonaise in een kommetje en pers er de knoflook doorheen
Meng bovengenoemde ingedienten en breng op de gewenste dikte met wat melk. Voeg een paar druppels citroensap toe en maak af met peper, zout en bieslook naar smaak. Garneer met een restje bieslook.

Serveertip

Smaakt nog lekkerder na een nachtje in de koelkast.

Laatste reacties

mariekeschep avatar
mariekeschep 15-07-2003

Zoals gezegd..erg lekker..Ik zet m op mn eerste pagina..

mariekeschep avatar
mariekeschep 15-07-2003

Zoals gezegd..erg lekker..Ik zet m op mn eerste pagina..

probeersel avatar
probeersel 14-07-2003

Lekker, dit sausje maakte ik ook weleens als dipsaus bij naturelchips.. Groetjes Marieke

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten