Knoflooksaus a la Thommy
- Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 28-05-2002
Een knoflooksaus voor die mensen die geen hekel aan knoflook hebben!
Ingrediënten 2 personen
3 tot 5 teentjes knoflook2 tot 3 eetlepels zure room
2 eetlepels yogonaise
Scheutje melk
Paar druppels citroen
Wat peper en zout
Wat verse bieslook
Benodigdheden
KnoflookpersjeGarde
Kommetje
Voorbereiding
Pel de knoflookteentjes
Bereidingswijze
Doe de zure room en de yogonaise in een kommetje en pers er de knoflook doorheen
Meng bovengenoemde ingedienten en breng op de gewenste dikte met wat melk. Voeg een paar druppels citroensap toe en maak af met peper, zout en bieslook naar smaak. Garneer met een restje bieslook.
Serveertip
Smaakt nog lekkerder na een nachtje in de koelkast.
Laatste reacties
Zoals gezegd..erg lekker..Ik zet m op mn eerste pagina..
Zoals gezegd..erg lekker..Ik zet m op mn eerste pagina..
Lekker, dit sausje maakte ik ook weleens als dipsaus bij naturelchips.. Groetjes Marieke