1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. hot as an pistol pulled pork

hot as an pistol pulled pork

  • Amerikaans,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-05-2002

Ingrediënten


Ca 1? kilo schouderbladen,7?dl appelciderazijn,2 eetlepels worcestersaus,3 eetlepels gemalen zwarte peper, 2 eetlepels hete pepersaus,3,4 thl zout(of naar smaak)



Dit is een heet recept afkomstig uit zuid-Carolina..

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mix voorzichtig de azijn.worcester,peper ,pepersaus en zout.laat de mix minstens een uur rusten .bereid ondertussen de grill voor. het beste is een BQQ met een deksel.als je dat niet hebtneem dan een koolbbq maar vergeet niet om de steak goed te bedekken met dik aluminiumfolieomdat het lang moet grillen. laat het opwarmen in ca 2 minuten en leg de vlees stukken erop.gril de steaks 2-5 minuten op beiden zijden .smeer er ruim de grillsaus over.dek het af en gril het zo'n 1-1? uur of tot het vlees zo zacht is dat het bijna van het been afvalt.keer de steak elke 15e minuut.haal het van het vuur af en laat een beetje afkoelen daar na kun je het vlees van het been afhalen.

Serveertip

Ook goed om deze stukjes vlees te mengen met kool als een salade (witte kool met een heet sausje is er goed) en serveer het met warm versgebakken schijfjes brood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hotlady


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hotlady
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top