1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Mini-Groenten gevuld met gemberkaas

Mini-Groenten gevuld met gemberkaas

Door: driel1

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2002

Ingrediënten 4 personen


150 gram roomkaas
3 bolletjes royal mail australische stemgember (pot a 240 gram)
4 cherrytomaatjes
2 minipaprika's
1 komkommer



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roomkaas losroeren met 2 eetlepels gembersiroop (uit pot). Gember fijnsnijden en door kaas mengen. Tomaatjes wassen. Paprika's wassen, schoonmaken en overlangs halveren. Komkommer wassen en in 4 stukken snijden van ca. 4 cm en voorzichtig beetje uithollen. Groenten vullen met gemberkaas en over vier borden verdelen. Tomaatjes serveren bij gevulde groenten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top