Kaas-salamisalade

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

  • 1 plak oude kaas van ca. 100 gr, in stukjes gesneden

  • dikke plakken salami samen ca. 150 gr in stukjes gesneden

  • 4 ontvelde tomaten

  • 8 gevulde olijven

  • 1/2 glas witte vermouth

  • 4 eetlepels tomatenketchup

  • 1 teentje knoflook, geperst

  • 1/2 bakje kwark

  • scheutje koffieroom

  • 4 blaadjes sla

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Leg in wijde glazen een blaadje sla.
Snijd kaas, salami en tomaten in blokjes, olijven in plakjes en maak hiervan een luchtige mix.

Bereidingswijze

Maak van kwark, ketchup en vermouth een sausje.
Breng het geheel op smaak met zut, peper, knoflook en een scheutje koffieroom.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten