ketjap sambel

  • Indonesisch,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-05-2002

Een ketjap sambel die bij soto ajam of djagan beneng wordt gegeten of bij sateh.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2ons Rawiet pepers groen en rood.
1ui fijn gesn,4teentjes knoflook,1kopje ketjap manis zoete ketjap.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een fijzel en een pan met spaan.

Voorbereiding

De pepers fijn maken met de fijzel.
Dan de uien fijn snijden en de knoflook ook.
de ketjap in een schoongewassen jampot doen.

Bereidingswijze

De uien in de pan met olie bruinbakken en dan de knoflook bij doen.Als deze bruin zijn deze in de jampot met ketjap doen en vervolgens de pepers bij doen.
Dan is het af ,het is heel lang houd baar.

Serveertip

serveren bij sateh'en soepen .

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten