1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Saltimbocca
  5. Saltimbocca

Saltimbocca

Door: una_buona_forchetta

  • Italiaans, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-05-2002

Ingrediënten 4 personen


4 kalfsschnitzels van 100 gram
verse salie
150 gram neutrale rauwe ham (couburger)
300 gram verse tagliatelle
800 gram spinazie
creme fraiche
2 dl. rose
boter en olijfolie



Met gewone schnitzeltjes kun je een heerlijk feestmaaltje bereiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schnitzels plat (laten) slaan en in de lengte halveren. Blaadje salie en een plakje ham erop leggen, dubbelklappen en met een cocktailprikker vastzetten. Vlees in de boter bakken en in een oven van ca. 80 graden warm houden.
Ondertussen pasta koken en de schoongemaakte spinazie bereiden. De aanbaksels van het vlees losroeren met de rose en tot de helft laten inkoken. Pasta afgieten en olie erdoor roeren het lekkerste is balicum olie. Op een bord wat pasta doen, daarop wat spinazie en een lepeltje creme fraiche en daarbovenop 2 stukjes vlees en hierover wat van de ingekookte rose doen.


Serveertip

Lekker met een sla



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top