1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Aardappelkoekjes
  5. Amuse met gerookte zalm

Amuse met gerookte zalm

  • , Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2002

Ingrediënten 4 personen


2 aardappels (vastkokers), beker creme fraiche, dille, kaviaar, gerookte zalm in plakken, 1 ei, peper en zout, olijfolie, wat bloem



Lekker tussengerechtje als onderdeel van een meergangendiner. Is snel te bereiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rasp de aardappelen op de grove rasp. Voeg aan het raspsel wat bloem, peper en zout en het ei toe en vermeng tot een homogene massa. Verhit de olie in een koekepan en maak hele kleine latkes (aardappelkoekjes) van het mengsel. Laat ze lekker krokant bakken. Neem kleine borden en schik op de kleine warme latkes een dun plakje zalm, een dotje creme fraiche en garneer met kaviaar en veel dille.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van una_buona_forchetta
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top