Gegrilde asperges met olijfolie en zeezout

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 gr. asperges, 4 el. olijfolie, zeezout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een grillpan (op het vuur zetten en rokend heet laten worden).

Voorbereiding

Neem bij voorkeur verse schoongemaakte asperges dus indien nodig geschild.

Bereidingswijze

Leg de asperges erop en laat ze aan beide kanten roosteren. Als ze aan weerszijden mooie bruine streepjes hebben, zijn ze keurig gaar. Serveer ze nadat je ze hebt besprekeld met de olijfolie en naar smaak hebt bestrooid met zeezout.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten