Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Gegrilde asperges met olijfolie en zeezout

Gegrilde asperges met olijfolie en zeezout

Door: marjorana

  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-05-2002

Ingrediënten 4 personen


800 gr. asperges, 4 el. olijfolie, zeezout


Verder heb je nodig


Een grillpan (op het vuur zetten en rokend heet laten worden).


Ontdek meer:

Voorbereiding

Neem bij voorkeur verse schoongemaakte asperges dus indien nodig geschild.

Bereidingswijze

Leg de asperges erop en laat ze aan beide kanten roosteren. Als ze aan weerszijden mooie bruine streepjes hebben, zijn ze keurig gaar. Serveer ze nadat je ze hebt besprekeld met de olijfolie en naar smaak hebt bestrooid met zeezout.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjorana
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top