REMPAH AJAM

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.

Kippengehakt-koekjes met o.a. cocos

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 1 kip
  • 2 eieren
  • ? geraspte klapper
  • ? el djinten
  • 5 schijfjes laos
  • ? geraspte klapper
  • 2 el fijngehakte uien
  • 2 knoflooktenen
  • 1 lombok
  • 1 el ketumbar
  • ? el djinten
  • 5 schijfjes laos
  • stukje gula djawa, zo groot als een duiven-ei
  • 1 tl trassi
  • zout
  • boter of klapperolie
  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze


    Het vlees van de kip fijnhakken. De kruiden met elkaar fijnstampen en vermengen met het gehakte kippenvlees. Dan de geraspte klapper en de eieren erdoor mengen.

    Hiervan vierkante platte koekjes maken en in de hete olie of boter bruin bakken.

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    cheribon avatar
    cheribon

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten