asperges uit de oven met gorgonzola en tomaten

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-05-2002

heerlijk met stokbrood.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
250 gr groene asperges, 75 gr gorgonzola, 4 tomaten in kleine stukjes, basilicum in stukjes ca. 2 el, zout, peper, knoflook, olijfolie of peperolie. mag ook 'n mix hiervan zijn.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Haal alleen de onderkanten van de asperges af, schil ze evt. Doe ze in een schaal samen met de rest van de ingredienten. Meng goed door elkaar. Verwarm de oven voor op 200 C.

Bereidingswijze

Doe de schaal in de oven voor ca. 20 minuten. Serveer met stokbrood of aardappelpuree met kaas.

Serveertip

Heerlijk en zo snel klaar!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten