Broccolitaart

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-05-2002

Hartige taart uit de oven, ook kinderen vinden dit heerlijk.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
broccolie (flinke stronk), 1 doosje champignons,kipfilet, een doosje julliene spek, bladerdeeg, 1 grote creme fraise, peper, zout, boter om in te vetten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
spring vorm, bakpapier, wok, oven

Voorbereiding

Maak kleine rrosjes van de broccolie en kook deze even met zout beetgaar, snij de campignons in plakjes en de kipfilet in blokjes. Vet de taartvorm in en bekleed deze met bladerdeeg.

Bereidingswijze

Eerst bak je de spekjes in een beetje olie daarna de Kipfilet erbij met een beetje zout(niet te veel de spek is al zout) en peper in de wok. Als deze mooi bruin is voeg je de de champignons toe en bakt deze lekker mee.
Als deze lekker kleuren en het vocht is weggetrokken kun je de broccolie en de creme fraise toevoegen. Nog even roeren en de mix in de beklede vorm gieten afdekken met wat reepjes bladerdeeg (appeltaart ruitvorm). Zet de taart in een voorgewarmde oven op ongeveer 200 graden C.
In 45 minuten is je taart klaar.

Serveertip

Geeft bij de taart een lekker frisse salade, voor peuters kun je een stukje taart fijn malen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten