1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. OEUFS BROUILLES A LANGULLIE

OEUFS BROUILLES A LANGULLIE

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-05-2002

Ingrediënten 4 personen


4 eieren, 50 gr. gerookte paling, boter, 1/2 dl.room, bieslook, grof zeezout, zout en peper



Roereitje met paling

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sla met een mes de koppen van de eieren en doe de inhoud in een kom en klop dit los met peper en zout.
Spoel de lege eierschalen even om en zet ze even warm om te drogen.
Snij de paling in kleine stukjes en de bieslook fijn snijden.

Bereidingswijze

Smelt de boter en voeg onder voortdurend roeren de eieren toe.
Als de eieren beginnen op te stijven de room toevoegen, voeg ook vast een beetje van de fijn gesneden bieslook toe.
Vlak voordat de eiermassa in de schalen gaat, de paling er door roeren. Verder op smaak brengen met peper en zout.
Vul nu de nog lege eiereschalen.

Serveertip

Doe op een schoteltje een lepel zeezout in het midden en plaats hierop het gevulde ei.
(zodat het leuk blijft staan}
Garneer nog met wat bieslook.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top