turks stoofvlees

  • Turks,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
stoofvlees 700gr-4uien-beetje olie-boter-1eetl tomatenpuree-zout-peper-thym-rozemarijn-lookpoeder-rodepaprikapoedernootmuskaat
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snelkookpan

Voorbereiding

uien fijn snijden

Bereidingswijze

boter smelten olie bijdoenvlees erin beetje stoven uien erbij stoven dan rodepaprika alles goed mengen dan al de kruiden erbij doen tomatenpuree water bijdoen laten koken deksel toe van de snelkookpan 35 min.koken smakelijk

Serveertip

met turks brood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten