1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Garnalencocktail
  6. garnalencocktail

garnalencocktail

Door: i.feijt

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-05-2002

Ingrediënten


Hollandsche garnalen (diepvries is al goed)
ijsbergsla
cocktailsaus
zout



Een zeer eenvoudige maar lekkere manier voor een garnalencocktail. Uiteraard lekker als voorgerecht maar ook lekker als tussendoortje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Mochten de garnalen nog niet gekookt zijn, dan dit eerst even doen.

Bereidingswijze

Snij de ijsbergsla in stukjes en was deze en daarna even laten uitlekken. Pak 2 ijscoupes (of iets anders wat hoog is) en vulde coupe tot 3/4 met stukjes ijsbergsla. Verdeel daarna de garnalen over de coupes en voeg er eventueel wat zout aan toe. Hierover heen giet je wat cocktail/whiskeysaus en klaar is Kees.

Serveertip

Lekker met wat toast en als garnering een stukje ei en een olijfje.

eetsmakelijk!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van i.feijt
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top