1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Paprika gevuld met gehakt.

Paprika gevuld met gehakt.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-05-2002

Ingrediënten 4 personen


4 groene paprika's1 ui6 takjes peterselie300 g gehakt2 eetl. paneermeel1 ei? theel. oregano1 theel. paprikapoeder? theel. knoflookpoederzoutpeper? vleesbouillontablet1 eetl. boter of margarine.


Verder heb je nodig


Een ovenschotel.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De paprika's wassen, de kapjes eraf snijden en de zaadlijsten verwijderen.De ui pellen en fijnsnipperen.In een kopje de peterselie fijnknippen.Het gehakt samen met de ui, peterselie, paneermeel, ei, oregano, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom doen en goed vermengen.Hiermee de paprika's vullen en deze tot gebruik in de koelkast zetten.Het bouillontablet in een maatbeker met 2? dl. water oplossen.De ovenschotel invetten en de bouillon erin schenken.

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 200°C.De paprika's in de ovenschotel zetten.Op elke paprika een klontje boter leggen en ze midden in de oven in ± 40 min. gaar laten worden.

Serveertip

Lekker met kerrierijst erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van remy85


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van remy85
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top