Championsalade

  • Regionaal, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-05-2002

Een heerlijke salade die erg geliefd is op mijn verjaardagen (zo op dus)

Deel dit recept

Ingrediënten
(voor een feestje neem de dubbele hoeveelheid)
250 gram champions
sap van 1/2 citroen
4 eetlepels mayonaise
2 teentjes knoflook
1/2 ui fijn gesneden (of een klein bakje)
e eetlepel gehakte groene kruiden (buislook/peterselie
mespuntje moster, zout en peper
1 ons klein gesneden ham
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vergiet, ijskast

Voorbereiding

champions in plakjes snijden met citroensap peper en zou ongeveer 5 minuten koken in klein beetje water, goed uitlaten lekken en aflaten koelen

Bereidingswijze

Maak een saus van de mayonaise, uitgeperste knofloop, ui, kruiden, mosterd. De afgekoelde plakjes champions en de fijngesneden ham mengen en ongeveer 2 uur in de ijskast laten staan

Serveertip

heerlijk met vers stokbrood of op toast

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten