Tropische Kip

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-05-2002

Een lekker zoet, pittig kipgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 1 pak Chinese eiermie (250 g)


* 1 zakje miniworteltjes (300 g)


* 1 blik tropische fruitcocktail op siroop (820 g)


* 400 g kipfilet


* 3 eetlepels zonnebloemolie


* 1 zakje gebroken sperziebonen (250 g)


* 1 pakje wokmix kip tandoori (a 2 zakjes, 65 g)


* 3 eetlepels ketjap asin

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
* wok


* snijplank


* mes

Bereidingswijze

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken. Intussen fruitcocktail laten uitlekken en 4 eetlepels siroop bewaren. Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en kip ca. 4 minuten roerbakken. Kip uit wok halen en warm houden. Groenten ca. 4 minuten roerbakken. Wokmix toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken. Fruitcocktail, ketjap en 4 eetlepels siroop toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Kip toevoegen en goed meeverwarmen. Mie erbij serveren.

Serveertip

Je kan in plaats van mie ook rijst koken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten