Groene Asperges Met Vismousse En Gerookte Zalm

  • Internationaal, Tussengerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bussel groene asperges,wat gerookte zalm plakjes,
Voor de vismousse:150 g gerookte forelfilets,1 dl. witte saus met als vocht visfumet,10 g gelatine,1 dl visbouillon,1 dl room,
Voor de vinaigrette:2 eetlepels olijfolie,1 eetlepel citroensap,gehakte bieslook,kervel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de vismousse door de forel in stukjes te snijden en pureer deze. Week de gelatine in koud water en los hem op in de verwarmde visbouillon en roer dit onder de gepureerde vis. Klop de room stijf en meng deze onder de mousse. Laat de mousse opstijven in de koelkast. Meng de witte saus met visfumet als vocht en maak ook de vinaigrette klaar. Schil nu de asperges en kook ze gaar. Schik de asperges, de zalmplakjes en de vismousse op het bord en dien op met de witte saus op de asperges en de vinaigrette bij de mousse.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten